Zo'n 15 jaar geleden begon onze Linda Mertens als frontvrouw van de dancesensatie Milk Inc., waarmee ze nog steeds hoge toppen scheert, zowel in binnen- als buitenland.



Vervolgens was het de beurt aan Natalia om haar Netelandse stem met de wereld te delen.

Het is echt 'Wonderful'
Vorig jaar slaagde Laura Van Den Bruel erin om uit duizenden inzendingen voor de Joepiewedstrijd een platencontract uit de brand te slepen bij Sonic Angel, het platenlabel van Maurice Engelen.

Ondertussen heeft Airis al haar eerste single 'Wonderful' uitgebracht, een pop/country nummer dat stilaan ook door de nationale radiozenders wordt opgepikt. De bijbehorende videoclip is te bekijken op Youtube. Hopelijk wacht haar een even mooie carrière als Linda en Natalia.

Drie op een rij
Vorig jaar leerde Vlaanderen Ymke kennen als finaliste bij Eurosong for kids. Ze werd op het nippertje niet verkozen om ons land te vertegenwoordigen tijdens de internationale finale.

Nu is het de beurt aan haar kleine zusje Femke om een gooi te doen naar een plekje in de grote finale met haar liedje 'een kusje meer'. en dan mogen we zeker grote zus Anke niet vergeten. Net als haar zusjes heeft ze een mooie stem, maar ze is te oud om mee te doen aan Eurosong for kids. Misschien zien we haar binnen enkele jaren op het podium van het Eurovisiesongfestival.

En dan lopen er zeker nog lokale talenten rond die staan te wachten op een kans op een doorbraak.